Raklapmagasító

A raklapok a logisztika számtalan területén, legyen az közúti, vasúti vagy akár légi szállítás, elengedhetetlennek bizonyulnak. A piacon számos különböző méretű, anyagú kialakításban érhetőek el, melyek közül a szállítási útvonal és a szállítandó áru függvényében érdemes választanunk. A megfelelő raklap típus kiválasztásával sok fejfájástól kímélhetjük meg magunkat.

Olyan esetekben, amelyekben a rakomány típusa és a szállítás módja indokolja, a raklapok mellé kiegészítésként raklapmagasító is alkalmazható. A raklapmagasító masszív kialakítású eszköz, amely képes megvédeni a raklapon lévő árut a raktározás és a szállítás során egyaránt. Hasznuk azonban nem kizárólag ebben mutatkozik meg. A szállítmány védelmén felül a raklapmagasító keretek biztosítják, hogy a raklap rakodóterülete maximális hatékonysággal lehessen kihasználható. E tulajdonságuk hely- és költségtakarékossági szempontból sem elhanyagolható. Az éppen nem használt raklapmagasítók összecsukhatók, nagy számban egymásra pakolhatók, aminek köszönhetően kevesebb hasznos teret foglalnak el a raktárakban.

A Pallet Solution Kft. kínálatában található raklapmagasító keretek fenyőből készültek, átestek a szükséges hőkezelésen és megfelelnek az IPPC 15 szabvány követelményeinek. Új és használt állapotban is rendelkezésre állnak. A raklapmagasítók alapterülete 600 x 800 mm, 800 x 1200 mm, vagy 1000 x 1200 mm, magasságuk pedig 100 x 400 mm lehet. Amennyiben igényei megkövetelik, természetesen egyedi méretezésű raklapmagasítók legyártását is vállaljuk.

A kínálatunkban elérhető, minőségi raklapmagasítók mellett számtalan egyéb termékkel szolgáljuk ki ügyfeleink logisztikai igényeit. Vállalatunk változatos kialakítású fa- és műanyag raklapokat, szabványos EUR/EPAL raklapokat, furnér ládákat, műanyag konténereket és rekeszeket, valamint gitterboxokat is kínál eladásra vagy bérbeadásra.

Tekintse meg termékeinket, és találja meg az Ön egyedi igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat! Forduljon hozzánk bizalommal!